Algemene Voorwaarden

Afspraken:

Massages en Sessies worden alleen op afspraak gepland. Neem contact op met BeMaginary voor meer informatie en/of afspraak: 06  440 60 186.

Afspraken kunnen kosteloos tot 48 uur van te voren worden geannuleerd, annuleert u korter dan 48 uur, dan wordt er € 25,00 in rekening gebracht.

Alle betalingen voor massages en sessies graag vooraf overmaken op KNAB rekening: NL79 KNAB 0408 8694 88 t.n.v. BeMaginary, o.v.v. uw naam + massage of sessie. Bij elke massage en sessie staan de prijzen vermeld.

Lessen:

Zwangerschapsyoga en privé partnerles/mini bevalcursus:
De betaling is vooraf per maand – graag het betreffende bedrag vooraf overmaken op rekeningnummer wat in je E-mailbevestiging staat o.v.v. jouw naam+betalingsperiode. Opzegtermijn: 2 weken.

Per maand geef ik per E-mail door en vermeld ik in de lessen, hoeveel zwangerschapsyogalessen er in die betreffende maand zijn en dat aantal
lessen dient vooraf betaald te worden. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.
Als je nog niet het volledige bedrag hebt betaald wanneer de lessen al van start zijn gegaan, dan ben je steeds verantwoordelijk dit wel te doen.
Dit geldt ook als je vroegtijdig stopt, uiteraard met in achtneming van het opzegtermijn (2 weken).
Je kunt een opname krijgen van een gemiste les, deze blijft 1 week voor je beschikbaar.
Jouw plek wordt in de les gegarandeerd en vastgehouden vanaf het moment dat je je inschrijft tot het moment dat je stopt met de lessen.
Door deel te nemen aan de les(sen) ga je akkoord met de voorwaarden. 
Minimaal aantal deelnemers 3, BeYogafull behoudt zich het recht voor een les te annuleren bij minder dan 3 deelnemers. De deelnemers worden tijdig erover geïnformeerd.

Alle betalingen voor zwangerschapsyogalessen en privé partnerles/minibevalcursus graag vooraf overmaken op ING rekening: NL21 INGB 0005177599 t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. jouw naam + betalingsperiode of les.

Hatha Yoga
Voor het volgen van de wekelijkse Hatha Yogales kun je kiezen voor 2 maandelijkse betalingen (=abonnement) of een flexibel abonnement (=strippenkaart) of een losse les.
De betaling geschiedt per 2 maanden – graag vooraf overmaken op mijn bankrekening zoals in de E-mail bevestiging staat vermeld, o.v.v. jouw naam+betalingsperiode. Er wordt uitgegaan van een vast aantal lessen in een periode van september tot en met juni. Betalingsperiodes: jan-feb, mrt-apr, mei-jun, sep-okt, nov-dec. Je plek in de les wordt gegarandeerd en vastgehouden. Opzegtermijn: 1 kalender maand.
Voor extra flexibiliteit en bij onregelmatige werktijden kan de strippenkaart een uitkomst bieden. De strippenkaart heeft 8 strippen en is 3 maanden geldig. Ook de strippenkaart dient vooraf betaald te worden. Het is de bedoeling dat, nadat de strippenkaart op is, er aansluitend een nieuwe kaart aangeschaft wordt, je plek in de les wordt gegarandeerd en vastgehouden.

Losse lessen: per keer vooraf betalen, er wordt geen plek voor je vastgehouden in de les.

Je kunt een opname krijgen van een gemiste les, deze blijft 1 week voor je beschikbaar.
Jouw plek wordt in de les gegarandeerd en vastgehouden vanaf het moment dat je je inschrijft tot het moment dat je stopt met de lessen.
Door deel te nemen aan de les(sen) ga je akkoord met de voorwaarden. 
Minimaal aantal deelnemers 3, BeYogafull behoudt zich het recht voor een les te annuleren bij minder dan 3 deelnemers. De deelnemers worden tijdig erover geïnformeerd.

Alle betalingen voor Hatha Yogalessen graag vooraf overmaken op ING rekening: NL21 INGB 0005177599 t.n.v. B.B. de Leeuw-Wysocka, o.v.v. jouw naam + betalingsperiode of les.


Verder geldt:

  • Als u voor het eerst een sessie of een massage wilt boeken, dient er vooraf eerst een (gratis) intake plaats te vinden.
  • Als u nog niet het volledige bedrag hebt betaald wanneer de sessie(s) en/of massage(s) en/of lessen al van start zijn gegaan, dan bent u nog steeds verantwoordelijk dit wel te doen.
  • De betalingsverplichting geldt ook als u vroegtijdig stopt.
  • Door deel te nemen aan de massage(s) en/of sessie(s) en/of yogalessen gaat u akkoord met de voorwaarden.
  • Meld lichamelijke klachten en/of psychische klachten vooraf aan BeMaginary, BeYogafull en Jouwbirthprepcoach. Overleg met uw arts voordat u aan massages en/of sessies en/of yogales deelneemt.
  • U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het bewaken van uw eigen grenzen bij deelname aan massages, zielswerk, hypnotherapie en yogalessen.
  • BeMaginary, BeYogafull en Jouwbirthprepcoach en/of de hypnotherapeut/ masseur/ yogadocent zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of opgelopen letsel, noch voor diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen.

KvK Midden Nederland Nummer: 30 267 184

Testimonials

Scroll naar boven