Jouw Birth Prep Coach

The Birth Prep - mini bevalcursus

Over Beata

Jaren geleden had ik een goede baan als Office Manager, had ik het naar mijn zin en was ik erg goed in mijn werk … maar ik voelde op den duur te weinig voldoening en zingeving.

Kort daarna kreeg ik een burn-out omdat ik niet mijn zielsverlangen en mijn hart volgde. En dat was het moment om 180 graden een switch te maken en mijn passie en hart te gaan volgen en yogadocent te worden!

Tegenwoordig ben ik al ruim 16 jaar yogadocent, masseur en sinds een paar jaar ook hypnotherapeut en zielswerker. Ik werk als zelfstandig ondernemer en dat voelt bevrijdend.

Ik leef en werk veel meer vanuit mijn passie, de liefde voor de medemens en het overbrengen van kennis. Ik luister beter naar mijn gevoel, volg meer mijn intuïtie en voel me nog meer verbonden met de mensen om me heen, maar ook met de spirituele wereld. De keuze om met zwangeren, partners en baby’s te werken heeft mijn leven enorm verrijkt en brengt mij ontzettend veel vreugde. Sinds ik deze zielskeuze heb gemaakt, heb ik nooit meer een burn-out gehad en voelt wat ik doe als een cadeautje.

Liefde, zuiverheid, enthousiasme, goed luisteren en leergierigheid zijn mijn kernwaarden. Lekker concreet en direct, maar wel met een liefdevolle touch, zorgzaam en zorgvuldig.

Mijn talent is dat ik een groot invoelend vermogen heb zonder oordeel en ik doorgrond de situaties heel snel.

Omdat ik zo verbonden en betrokken ben, weet ik en voel ik heel goed aan wat de ander nodig heeft.
Dat gecombineerd met inhoudelijke vakkennis en jarenlange ervaring in het begeleiden van zwangere dames maakt mij de perfecte birth prep coach.

Je bent zwanger ♡ !

Je bent zwanger van de eerste en er komt ineens best een hoop op je af…. Uiteraard wil je jezelf goed voorbereiden op de bevalling, dus je verslindt alle boeken en tijdschriften over de zwangerschap en de bevalling, je luistert naar de talloze podcasts en kijkt misschien ook filmpjes en luistert naar de verhalen van je zus(sen), vriendinnen of collega’s, maar ondanks al dat, je mist toch nog de praktische toepassing ervan.

En je partner heeft mogelijk een boek erover gelezen en that’s it, maar hoogstwaarschijnlijk heeft de partner meer dit idee: we zien het wel, het lukt mij wel en eigenlijk heb ik helemaal geen voorbereiding
nodig � .

Of misschien ben je al eerder bevallen en was de bevalling niet helemaal zo gelopen als je had gehoopt en gewenst en zou je het nu toch anders willen aanpakken. Misschien heeft de partner de eerste keer (te) weinig voor je kunnen betekenen en zou je het nu graag anders willen zien?

Ik generaliseer een beetje, want ik ken zeker ook partners die het liefste een paar keer de birth prep zouden willen doen en sommigen doen dat dus ook!

Hoe dan ook, je voelt aan je water dat er meer behoefte is aan meer praktische, hands-on voorbereiding, wat er allemaal mogelijk is, wat je samen met je partner kan doen tijdens de zwangerschap en de bevalling en nog belangrijker: hoe de partner jou het fijnste kan ondersteunen. Maar mogelijk voel je ook sterk de behoefte om op emotioneel niveau ook iets samen te doen voor deze baby.

Vaak denken de partners dat ze niets nuttigs kunnen doen tijdens de bevalling, omdat jij degene bent die letterlijk mag bevallen.

Ta taaaaa: niets is minder waar! Er is zo veel wat de partner mag, kan en zelfs moet doen!

Een goede Birth Prep is een must have ♡!

Jarenlang heb ik deze bevallingsvoorbereiding aan meer dan 650 stellen in mijn praktijk gegeven!!

Tegenwoordig bied ik privé mini bevalcursussen aan, gewoon bij de stellen thuis. The Birth Prep!

De Birth Prep zorgt ervoor dat de zwangere vrouw en haar partner echt als een team samenwerken tijdens de bevalling, in vertrouwen
en overgave.

Dat de vrouwen en hun partners precies weten wat, hoe en wanneer ze iets moeten doen. Hoe krachtig zonder stuwing de vrouwen kunnen persen middels de geleerde technieken.

En dat allemaal zorgt ervoor dat de bevalling als soepel en ontspannen wordt ervaren.

Na deze Birth Prep:
95% van de stellen geven aan het geleerde ook tijdens de bevalling praktisch te kunnen toepassen, met een geweldig resultaat.

De verloskundigen zijn oprecht onder de indruk hoe fantastisch de stellen samenwerken tijdens de bevalling, hoe de vrouwen zo kalm, gefocust, ontspannen en vol vertrouwen blijven.

Hoe fijn de partner ze kan ondersteunen, hetzij verbaal hetzij hands on.
Meestal blijven de verloskundigen standby op een afstand en kijken ze vol ontzag hoe de stellen perfect op elkaar ingespeeld zijn en er 100% voor gaan!

Wat houdt The Birth Prep in?

In goed overleg prikken we een datum en tijdstip waarop ik bij jullie thuis kom. Het kan overdag door de weeks, of ’s avonds of zelfs op een zaterdagochtend.

Deze mini bevalcursus duurt maar liefst 2,5 uur, maar maak je geen zorgen, de tijd vliegt voorbij!

Er wordt veel hands on geoefend, tegelijkertijd wordt er ook veel waardevolle informatie gedeeld. Naar wens kan ik ook met jullie kijken naar de mogelijkheid om thuis te, wat jullie praktisch zouden kunnen gebruiken/toepassen. Ik deel heel graag al mijn tips en tricks met jullie, want in de afgelopen 13 jaar heb ik er heel veel verzameld.

Prepare yourself: ik overdeliver altijd � !

Het eerste deel van deze mini bevalcursus/ Birth Prep:

Diverse ademtechnieken voor het opvangen van weeën.

Samen oefenen we hands on alle grepen en houdingen voor het opvangen van verschillende soorten weeën (buik, rug, been en heup).

Diverse technieken voor het ophouden van persdrang, tijdens de ontsluitingsfase, maar ook tijdens de persfase.

Jullie krijgen veel tips en tricks en leren een aantal heel krachtige technieken.

Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, leert de partner hoe hij/zij jou het beste en snelste in een ontspannen toestand kan krijgen en houden.

Het tweede deel van deze mini bevalcursus/ Birth Prep:

Ik werk met 2 thema’s: persen of massage en je kunt je inschrijven voor 1 of voor beide cursussen. Het gekozen thema komt als laatste onderdeel van de mini bevalcursus aan bod.

Bij het thema massage krijgt jouw partner eenvoudige maar doeltreffende massagegrepen aangereikt hoe hij/zij jou nu al mag masseren tijdens de zwangerschap en zeker ook tijdens de bevalling.

Deze fijne massage (over de kleren) wordt direct in de praktijk geleerd.

Bij het thema persen leren jullie beiden mijn gouden perstechniek en ook dat oefenen we een aantal keer in deze cursus.

Dit allemaal in een privé setting, fijn bij jullie thuis, waar er alle aandacht en ruimte is voor het oefenen en al jullie vragen en opmerkingen!

Wil je dat ook?

Dat je vol overgave en vertrouwen in jezelf, jullie kindje en je lichaam de bevalling in kunt gaan?

Dat jullie de juiste ademtechnieken, verschillende weeën opvang grepen en de gouden perstechniek leren om de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen?

Samen met je partner zo op elkaar ingespeeld zijn dat woorden overbodig zijn?

Dat partner feilloos aanvoelt welke houding of greep het beste bij welke fase van de bevalling past?

Zodat jij het lichaam het werk kan laten doen?

Dat je partner zich echt nuttig kan maken en voelen

Een uitgebreide hand-out van de hele Birth Prep

Investering:

Jullie investering bedraagt enkel € 175,00 voor maar liefst 2,5 uur privé Birth Prep bij jullie thuis, inclusief een uitgebreide hand-out!

Mijn werkgebied is: De hele Gemeente Stichtste Vecht, Zuilen, Utrecht, Vleuten, Haarzuilens, Kockengen, Harmelen, De Meern, Leidsche Rijn. Buiten Maarssenbroek reken ik reiskosten à € 0,29 per km.

Of je bij mij lest of niet, alle stellen zijn van harte welkom vanaf 25 tot en met 37 weken zwangerschap.

Meld je je dan heel graag aan: namaste@beyogafull.nl en zullen we samen een passende datum en tijd plannen. Houd rekening met 3 weken wachttijd.

Als je ook interesse hebt in de wekelijkse zwangerschapsyogalessen/bevallingsvoorbereiding (zonder partner) of wellicht een fijne ontspannende zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen, kijk dan graag op mijn andere website: www.beyogafull.nl.

Ik ontmoet jullie graag bij jullie thuis! Tot snel!
Harte groet,
Beata ♡

Contact BeYogafull

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KvK Midden Nederland
Nummer: 30 267 184

  • Ik heb tijdens twee van mijn zwangerschappen lessen bij Beata gevolgd, de eerste keer live en de tweede keer online. Ik vond de lessen een prettige manier om bewust bezig te zijn met de zwangerschap e... Lees meer
  • Vandaag een prachtige review per whatsapp mogen ontvangen van n heel tevreden mama F. (heeft bij mij zwangerschapsyogalessen gevolgd): “Een mooie ervaring met de postpartum massage, waarbij ik ook s... Lees meer
  • Wat een heerlijke massage heb ik van Beata mogen ontvangen! Beata zorgt voor een ontspannen, professionele sfeer. Ze heeft alle tijd en is rustig. Ze voelt heel goed aan wat je als client nodig hebt. ... Lees meer
  • Vandaag een zwangschapsmassage mogen ontvangen door Beata. Wat een fijne en mooie ruimte. Beata legt heel goed uit wat er gaat gebeuren en neemt de intake serieus. Ik lag op 'n warmwater zak wat echt ... Lees meer
  • Heerlijke postpartum massage gehad bij Beata. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en ze geeft goede massages. Had eerder al een zwangerschap massage gehad bij haar. Een aanrader!
Waarom kiezen voor BeYogafull

Reeds 16 jaar een begrip in Maarssen en omgeving
98% van de zwangeren en hun partners hebben tijdens de bevalling veel baat gehad bij de begeleiding
Ervaren en vakkundig
Bevlogen & enthousiast
Integer & professioneel

Copyright © 2023 Jouwbirthprepcoach | Disclaimer en Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Webdesign & online marketing:

Scroll naar boven