Over Beata

Beter worden is aandacht geven aan wat beter maakt!

Over Beata

Mijn levenspad begon in Polen (Gdansk) in 1971, waar mijn roots liggen.

In 1984 ben ik naar Nederland verhuisd en heb ik de Nederlandse nationaliteit aangenomen. Ik heb toerisme gestudeerd, maar in 1992 stortte deze branche helemaal in en moest ik een switch maken naar een kantoorbaan.

Jarenlang heb ik met heel veel plezier als Office Manager gewerkt bij verschillende commerciële bedrijven…. totdat ik in 1998 mijn man Carol ontmoette  en een paar jaar later yoga  en massage op mijn pad kwamen.

Heel langzaam begon zich een plan te ontvouwen en werd steeds duidelijker wat mijn missie in dit leven is.

In 2007 was mijn yogaopleiding afgerond en begon ik les te geven aan een paar groepjes. Eerst kleinschalig, omdat ik toen nog fulltime werkte op kantoor. Maar al gauw smaakte het lesgeven naar meer en ben ik daarnaast ook verschillende massageopleidingen gaan volgen. Vooral de ayurvedische massage (Indiase massage) trok mij erg aan.

Lang verhaal kort, in 2011 heb ik een switch gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap en werd ik full time yogadocent en masseur.

Maar er was iets in mij die zei dat ik nog niet mijn volledige potentieel leefde.

Verlangen

 

Ik voelde een verlangen om op een andere manier dan met yoga, dus een meer directe manier, mensen te kunnen helpen (healen). Carol heeft dat ook altijd enorm gestimuleerd.

In 2012 kwam ik in aanraking met Human Givens (een vorm van psychotherapie) en dat sprak mij heel erg aan, want als counselor kon ik eindelijk 1 op 1 werken. Het was een Engelse opleiding die deels in NL en deels in UK gegeven werd. Ik slaagde met distinction in 2016 .

Sindsdien bood ik naast yogalessen en massages ook Human Givens sessies aan. Na een paar jaar kwam hypnotherapie en Zielswerk op mijn welbekende levenspad en dat maakte mijn hart helemaal blij.

Met de technieken die ik al beheerste als Human Givens counselor en de nieuw verworven tools van hypnotherapie en Zielswerk werd mijn toolbox compleet.

 

CAROL

 

Op 01-01-2021 verliet mijn liefste Carol deze aarde, na 5,5 jaar ernstig ziek te zijn geweest.

Mede door de gesprekken met Carol (hij is een verlichte ziel), mijn positieve levenshouding, opleiding, werk, heel veel lieve mensen om mij heen en een hele goede coach, heb ik dit grote verlies goed kunnen dragen en een mooie plek kunnen geven.

Het gemis aan Carol blijft, maar omdat ik dagelijks met hem communiceer biedt dit mij een hoop troost, verlichting en  vreugde.

Het jaar 2021 was in vele opzichten bijzonder te noemen. Het was rauw, verdrietig, eenzaam,  naar binnen gekeerd, hectisch (mede door Corona) en traag, maar tegelijkertijd ook sterk en verbindend, vreugdevol, vol inzichten, maar ook lessen in geduld, zelfzorg, zelfliefde en licht.

Ik ben altijd al een empaat geweest, maar deze heftige ervaring heeft mij enorm veel geleerd over mezelf maar ook over andere mensen.

Carol heeft zijn missie op aarde vervuld en hij is erg content dat het nu mijn beurt is om  mijn hart-en zielsverlangen te volgen, want met dit werk vervul ik mijn levensmissie en leef ik mijn volste potentieel.

Als aanvulling op dit mooie werk, start ik in het najaar van 2022 met een opleiding  mediumschap.

Als oude ziel raak ik nooit uitgeleerd en blijf ik nieuwsgierig en onderzoekend, om nog beter mijn cliënten te kunnen ondersteunen.

 

Want mijn missie is healing brengen.

 

Ik help je graag om te leren omgaan met de uitdagingen in jouw leven.
Met Zielswerk help ik je connectie te maken met je eigen Ziel, om zo antwoorden te krijgen op belangrijke (levens)vragen.

Mijn aanpak kan jouw visie op het leven zeker positief beïnvloeden.
En … verandering is vaak al na 1 sessie mogelijk!

Ik luister, voel, verbind, begeleid, maak het concreet en breng verlichting.

Sessies vinden plaats in een veilige, prettige setting, onder mijn directe en oprechte begeleiding.

 

Nieuwsgierig?

 

Ik sta je graag te woord,

Hartelijke groet,

Beata de Leeuw-Wysocka ♡

Testimonials

Scroll naar boven