TCT (TRAUMA)

Be Present - Just Breathe

TCT® (Trauma Collapse Technique)

 

It’s life changing!

 

Hoe zou dat voor je zijn, om weer grip op je leven en gezondheid te krijgen?

Met TCT heb ik een zeer krachtige tool tot mijn beschikking om angsten, trauma’s, PTSS, burn-out en depressie, klachten waar veel mensen in onze samenleving mee te maken hebben, grondig en blijvend aan te pakken, vaak in 1 sessie.

Met deze nieuwe, baanbrekende methode, verandert je gedrag en je leven voorgoed.

TCT maakt alles veel gemakkelijker bij het loslaten en verwerken van trauma’s, zelfs zonder in te gaan op de details van het daadwerkelijke trauma of door de fysieke pijn van het trauma heen te gaan.

Oude, onbehulpzame overtuigingen en patronen worden doorbroken en opgeheven, terwijl de (nieuwe) neurale netwerken in de hersenen gestimuleerd worden voor betere, positieve en blijvende resultaten, volledig gericht op je innerlijke kracht en hulpbronnen.

Daardoor ervaar je meer vreugde en balans in je leven. Er ontstaan nieuwe inzichten en een veranderde positieve kijk op het dagelijks leven.

 

Wat is een trauma?

 

Een trauma is een bevroren moment in het verleden, waarbij bepaalde emoties zo sterk getriggerd werden dat het bevroren moment in het brein als “gevaar/brandalarm” werd opgeslagen. Een trauma kan in een fractie van een seconde ontstaan.

Iemand zegt iets, doet iets, iemand of iets raakt jou, iets (ernstigs) overkomt je. Het kan iets kleins zijn of in eerste instantie onbeduidend lijkend of juist iets significants of in sommige gevallen zelfs iets ernstigs. Het kan op elk moment in je leven zijn ontstaan, lang geleden, als baby of kind of misschien in je jeugd of als volwassene.

Elke keer dat er een situatie ontstaat die zelfs maar enigszins lijkt op wat je toen hebt meegemaakt en je door iets of iemand wordt getriggerd, wordt het trauma van toen aangewakkerd en reageert je hele systeem alsof er weer “gevaar” dreigt met alle gevolgen van dien. Je brein heeft toen een bepaalde, vaak onbehulpzame manier gevonden om ermee te dealen, maar dat wil niet zeggen dat dat de beste en meest gezonde manier is voor jou nu. Totdat het trauma geneutraliseerd/losgelaten wordt, blijven de klachten aanhouden of terugkeren.

 

De vraag is heel simpel, hoe snel wil je je beter voelen en meer grip op je leven krijgen?

 

Een volledige sessie kan tussen 2 á 2,5 uur in beslag nemen, het kan het beste zittend ervaren worden. Het is een goed idee om na de sessie geen andere drukke werkzaamheden meer te hebben.

TCT (Trauma)

bijzondere aanbieding voor jou!
259.95
225
00
  • max 2,5 uur
  • 1 sessie

LET OP:

Nog niet eerder bij mij geweest? Boek hierboven dan eerst een gratis intake van 30 minuten voordat je een echte boeking doet. Deze is namelijk verplicht

Tot snel!

Martin Castor Peterson (ontwikkelaar van de TCT methode)

Testimonials

Scroll naar boven