VOOR WIE?

Be Happy - Today Is The Perfect Day

Hypnose.

Is dat wat voor mij?

De inzet van hypnose tijdens hypnotherapie heeft een therapeutisch doel om meer grip op jouw leven en gezondheid te krijgen.

 

Het is niet te vergelijken met een hypnose-show, toneelhypnose, zoals je weleens op de TV of op straat ziet, waarbij het entertainment gehalte heel erg hoog is.

Hypnotherapie bij BeMaginary vindt plaats in een veilige, comfortabele en altijd 1 op 1 setting, waarbij je mijn volledige aandacht krijgt. Als jij je veilig en op gemak voelt, dan kunnen we aan het werk.

IIntake

Eerst vindt er een (telefonische) intake plaats (30 min), zodat jouw hulpvraag duidelijk wordt en naar aanleiding daarvan, wordt bepaald welke soort sessie het meest geschikt is, voor jou.

Tijdens de hypnotherapie sessie worden lichamelijke, mentale en emotionele klachten aangepakt, naar gelang jouw hulpvraag. Ik heb een breed scala aan tools en technieken die ik hiervoor zal inzetten.

Hoe?

Dit gebeurt door oude, onbehulpzame patronen te doorbreken en onjuiste, achterhaalde overtuigingen uit te dagen en op te ruimen. Tijdens een sessie communiceren we met het onderbewuste, terwijl jij in hypnose bent. Dit werkt snel en effectief.  Belangrijk onderdeel van hypnotherapie is het versterken van positieve gevoelens en jouw innerlijke kracht. Door het aanspreken van je eigen hulpbronnen ervaar je meer vreugde en evenwicht in je leven en is herstel/healing zeker mogelijk.
 

Hypnose (trance)voor BIJNA iedereen

Er zijn geen speciale eigenschappen nodig om in hypnose (trance) te raken, want iedereen maakt dagelijks deze toestand mee. Denk bijvoorbeeld aan: helemaal opgaan in een film, een boek, een sportwedstrijd, lekker koken, gezellig kletsen met iemand die je leuk vindt, of geboeid luisteren naar een spreker, opgaan in je hobby of je werk etc. Op dat moment ben je volledig gefocust op dat ene ding en vergeet je bijna de rest van je omgeving, je bent wakker en tegelijkertijd ook in een flow ;-). Zo werkt het ook met hypnose. Easy – toch?

 Deze methode is daarom voor vrijwel iedereen geschikt. Ook voor kinderen is de werkwijze met verbeelding heel geschikt. Door middel van verhalen, sprookjes, fantasie (imaginatie) zijn goede resultaten te bereiken.

In het algemeen wordt hypnose niet toegepast bij klachten als psychose, dwangstoornissen en klinische depressie.

Volledige controle

In hypnose ben je wakker en tegelijkertijd in een diepe ontspanning, terwijl je kalm en gefocust bent. Je hebt volledige controle over jezelf, sterker nog, terwijl je in hypnose bent, registreer je veel meer en beter, dan op bewust niveau.

Healing & Verlichting

Ik kan, mag en zal jou nooit dwingen om iets te doen, wat je niet wilt.

Niet alleen is dat ethisch onverantwoord, bovendien in een therapeutische setting ongehoord, het is gewoonweg NOT DONE!  Jouw grenzen worden altijd gerespecteerd.

Als hypnotherapeut werk ik vanuit oprechte intentie, enthousiasme en interesse. Mijn intentie is om jou te helpen healen en je niet voor gek zetten of je geheimen ontfutselen. Mijn missie is healing en verlichting brengen.

 

Voor wie?

 • Voor jou, als je gemotiveerd bent om je beter te voelen en van jouw klacht(en) af wilt komen
 • Voor jou, als je je 100% wilt inzetten
 • Voor jou, als je een open mind hebt
 • Voor jou, als je geen antidepressiva gebruikt of onder invloed van alcohol of drugs bent
 • Voor jou, als je de instructies kan en wilt opvolgen
 • Voor jou, als je positiever en blijer door het leven wilt gaan
 • Voor jou, als je meer in je eigen kracht wilt staan
 • Voor jou, als je je meer verbonden wilt voelen met jezelf en met de ander
 • Voor jou, als je meer energie wilt hebben en je vitaler en fitter wilt voelen
 • Voor jou, als je meer zelfvertrouwen wilt hebben en beter wilt presteren
 • Voor jou, als je betere keuzes wilt maken met betrekking tot eten, drinken, sporten
 • Voor jou, als je in je eigen gezondheid wilt investeren
 • Voor jou, als je meer grip op je leven en gezondheid wilt krijgen!
 

Ik sta je graag te woord,

Hartelijke groet,

Beata de Leeuw-Wysocka ♡

If you can imagine it, you can do it!

Testimonials

Scroll naar boven